Confidentialitate


Site-ul "LectiiVideo.ro" nu va cere niciodata informatii personale despre utilizatorii sai, pentru simpla navigare si vizualizare a continutului sau.

Pentru adaugarea comentariilor de catre utilizatori este necesara furnizarea unei adrese de e-mail valida. Totusi, aceasta adresa nu va fi facuta public si nici folosita in alt scop decat acela pentru care a fost cerut - pentru a se putea oferi raspunsuri acelor comentarii. Nu colectam adrese de e-mail in scopuri comerciale.

In anumite situatii, website-ul "LectiiVideo.ro" poate stoca cookie-uri pe calculatoarele utilizatorilor sai. Aceste cookie-uri contin doar informatiile strict necesare pentru permiterea afisarii continutului sau si/sau pentru autentificarea utilizatorilor (username, adresa e-mail).

Siguranta informatiilor


Depunem in mod constant eforturi pentru protectia datelor impotriva accesului neautorizat, a distrugerii sau divulgarii lor. Aceasta include luarea masurilor necesare (umane, electronice, de management) pentru a proteja integritatea datelor, accesarea si utilizarea lor.

Totusi, in pofida tuturor eforturilor noastre de a proteja datele de pe server, nici o metoda de transmitere a datelor pe internet nu este complet sigura. Desi ne straduim sa protejam permanent informatiile personale, nu putem garanta siguranta absoluta si nu putem fi raspunzatori pentru eventuale brese de securitate cauzate de o terta parte.

Modificarea politicii de confidentialitate


Ne rezervam dreptul de a modifica politica de confidentialitate "LectiiVideo.ro" in functie de necesitati, caz in care vom actualiza si acest text informativ cu modificarile aduse.