Termeni și condiții


Navigarea pe site-ul "LectiiVideo.ro" se poate face numai prin intelegerea si acceptarea urmatoarelor conditii de utilizare. In textul care urmeaza se face referire la notiunea de "utilizator". Prin "utilizator" se intelege orice persoana care intra pe acest website si foloseste, pe echipamentele proprii, materialele si informatiile prezentate in acest website.

Continutul acestui website ("LectiiVideo.ro"), atat in forma scrisa (text inclus pe website, fisiere atasate, aplicatii incluse), grafica (imagini, poze, documente grafice) cat si sub forma de material audiovizual (clipuri video, materiale audio, etc.) este furnizat doar in scopuri educationale, cu titlu informativ. Depunem in permanenta eforturi pentru asigurarea corectitudinii informatiilor oferite; totusi, erori pot aparea oricand. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru acuratetea acestor informatii si nici pentru gradul lor de disponibilitate. Utilizatorul acestui website este singurul raspunzator de efectele aplicarii informatiilor furnizate pe "LectiiVideo.ro" asupra echipamentelor sale, atat software cat si hardware.

Preluarea materialelor audiovizuale de pe site-ul "LectiiVideo.ro" si introducerea lor pe un alt website sau in orice alta aplicatie software, indiferent de natura sa, este posibila doar prin metoda "embed" si doar cu conditia furnizarii unui link catre pagina de pe "LectiiVideo.ro" care contine acel material.

Denumirile produselor prezentate in aceste tutoriale sunt sau pot avea copyright si/sau sunt sau pot fi marci inregistrate ale proprietarilor lor.

Modificarea termenilor


Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile in care furnizam serviciile "LectiiVideo.ro" in functie de necesitati, caz in care vom actualiza si acest text informativ cu modificarile aduse.